Dobrodošli

Preduzeće Velebit d.o.o. je poznato po proizvodnji i prodaji specijalnih papira. Više od 30 godina proizvodimo papire za potrebe medicinskih uređaja, fiskalnih kasa, štampača, bankomata, POS terminala i drugih uređaja. Našu ponudu smo proširili i na proizvodnju etiketa za različite namene i specijalnih obrasca i rolni.

Više od 30 godina sa Vama

Proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijeg uvoznog papira, koji daje čist i oštar otisak. Kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih proizvoda. Kvalitet je taj koji nas odvaja od ostalh.

Maskota leptir

Izuzetno širok asortiman naših proizvoda smo podelili na četiri grupe:
• Medicinski program
• Etiketni program
• Biznis program
• Specijalni obrasci i rolne

Maskota leptir

U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini isporučimo razne vrste proizvoda. Uvek možemo neku količinu vaših proivoda da čuvamo kod nas na lageru. Isporuke robe gledamo da isporučimo u najkraćem mogućem roku. Veoma nam je bitno da naši klijenti budu zadovoljni našim uslugama.

Maskota leptir

30 godina iskustva, koje je praćeno stalnim istraživanjem tržišta, investiranjem u nove projekte i edukaciju zaposlenih, omogućava Velebit-u da zadovolji i najkomplikovanije zahteve, očekivanja i želje kupaca kao i da DA odgovore na sve zahteve modernog tržišta.

Više od 30 godina sa Vama
Telefon/Fax

+381 21 67 36 600
+381 21 64 90 670
+381 21 64 90 749

Adresa

Bulevar vojvode Stepe 64.
21 000 Novi Sad, Srbija

Mail

office@velebit.rs

Sertifikat